Alles over AVOS

Diensten Wat doen wij?

Diensten

Bent u op zoek naar:

  • Een ervaren schilder?
  • Een schilder voor onderhoud?
  • Een schilder voor grote projecten?
  • Een projectleider?
  • Een schilder met passie voor zijn vak?

Dan bent u bij AVOS Schilder- & Decoratiewerken aan het juiste adres. AVOS Schilder- & Decoratiewerken is het bedrijf van de Helmonder Noud van Os die AVOS in 1996 oprichtte. De liefde voor schilderen begon echter al veel eerder. Op zijn veertiende nam Noud zijn eerste schilderklus aan. “Dit is me met de paplepel ingegoten. Ik wilde al van jongs af aan schilder worden”, vertelt hij. Een vakman met passie dus.

Zowel als particulier of als zakelijke klant kunt u bij AVOS Schilder- & Decoratiewerken terecht. En, zoals de naam het al zegt, voor zowel schilder als decoratiewerken (denk aan sponsen, vlekken). AVOS Schilder & Decoratiewerken is niet alleen in de regio actief, maar door het hele land. Van Den Helder tot Maastricht.

Ook voor grotere projecten bent u bij AVOS aan het juiste adres. Noud van Os treedt waar nodig op als projectleider. Hij heeft in der loop der jaren heel wat contacten opgedaan en werkt met professionals waar je van op aan kunt. Van glaszetters tot stukadoors. Zo heeft u bij veelomvattende projecten één contactpersoon die u al het werk uit handen neemt. Wel zo handig!

Wat doen wij?

We kunnen hier natuurlijk in veel woorden beschrijven hoe goed, degelijk en origineel ons schilderwerk en vakmanschap is. Maar hoe kunnen we u beter overtuigen dan met resultaten? Kijk eens naar een aantal voorbeelden van onze projecten. Maken deze beelden u enthousiast? Neem contact met ons op.